Politik

Om at være Dansk Folkeparti kandidat til byrådet og andet

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
Pressemeddelelse:
 
Siden foråret har jeg haft store overvejelser i om jeg skulle stille op til kommunalvalget i november 21 med en lokalliste som slet ikke er som de to andre lokallister der er pt i Tønder kommune, nu hvor jeg er partiløs og jeg var langt fremme med grundlaget for denne.
 
Flere var også interesseret i at være med, men jeg vælger familie til i denne omgang. Den politiske lokallisteprojekt ligger nu i skuffen, men kan tages op igen måske om 4 år.
Jeg føler, at min familie har mere brug for mig nu og det vægter jeg højere. Især med det vores børn og især vores søn samt vi voksne har været udsat for med den tidligere skole.
Det er i børnenes tarv at jeg bliver her og nu herhjemme i stedet for at jeg skal sidde til det ene politiske møde efter det andet.
 
Derfor melder jeg ud nu, at jeg ikke stiller op til KV21, selvom jeg også har fået udsagn fra fremtrædende politikere om at det er ”øv øv” at jeg ikke stiller op grundet mit store interessant og kamp for handicapområdet for det mangler der i det nuværende byråd.
 
Det var meningen at jeg skulle havde været stillet op for Nye Borgerlige med fokus på handicapområdet, men jeg blev smidt ud af Nye Borgerlige i foråret 21, fordi jeg stillede coronakritiske spørgsmål til deres sundhedsordfører ifb med et medlemswebinar. Det kunne toppen ikke tåle, og derfor skulle jeg ud. Desværre vil de ikke svare på årsagen til hvad der er coronakritisk og hvor Nye Borgerliges coronapolitik er offentliggjort.
 
Men med det udspil som Nye Borgerlige er kommet med frem til 2030, så ville jeg være gået selv. Deres udspil mener jeg ikke er til gavn for udsatte og handicappede og politisk har jeg flyttet mig og er ikke længere i den retning som Nye Borgerlige repræsenterer.

Category

Seneste billeder i galleriet

Indimellem lægger jeg også lidt billeder op fra hvad jeg laver. Dem kan du finde i nedenstående gallerier. Har du et billede hvor jeg er på, er du også velkommen til at sende det til webmaster@malchow.dk, og hvis jeg kan bruge det her på siden, så tillader jeg mig at lægge det op.

malchow-neg.png
Social entrepréneur & blogger
med fokus på handicapforhold
og handicaptilgængelighed.
© 2023, Søren Malchow

Kontakt Info

Mobil 6089 6379       redaktion@malchow.dk

Search