Har lige skulle sunde mig lidt efter tirsdagens valg, hvor jeg ikke kom ind denne gang, men jeg er oppe på hesten igen.

Valget gik ikke lige som både flere havde forventet og undertegnede også. 

Derfor havde jeg lige brug for en lille pause inden jeg skriver denne blogindlæg, da jeg skulle samle mine tanker. 

Til jer, som stemte på mig, så kan I glæde jer for jeg holder ikke op med at tale familier med handicappede børns sag. Tværtimod! Hvis jeg ikke kunne få lov til at få et mandat til byrådet denne gang, så betyder det ikke at jeg læner mig tilbage og sætter mig stå i min stol. I stedet for så vil jeg tale sagen udefra.

Til jer, som håbede på at jeg ikke ville komme ind, så kan jeg med rolig samvittighed fortælle jer, at jeg fortsætter uden tøven med at tale familier med handicappede børns sag udefra, så I får ikke ro for mig alligevel. 

Ikke tid til at kandidater, der taler handicappedes sag kom ind Søren Malchow

I mit netværk var der en del, som også stillede op og ville tale handicappedes sag, og netværket stillede op på forskellige partiers lister, hvor de enkelte er medlem. Det blev kun til en enkelt som er kommet ind af alle dem som stillede op, og tillykke til Lone for at blive ny medlem af byrådet længere oppe i Jylland. Det tyder på, at tiden lige nu er, at vælgerne ikke ønsker forståelse for handicappede og anbragtes sag, når man kikker på valgresultaterne rundt om i landets kommuner og regioner. 

Jeg er allerede oppe på hesten igen, og har været igang med at analysere hvad der kan gøres af forbedringer, så folk får et endnu bedre kendskab til mig og mine holdninger og mærkesager. 

Under valgkampen synes jeg selv og har også fået at vide fra flere andre, at jeg har været godt aktivt. Derfor skal der også lyde en stor tak til alle jer som har hjulpet mig med uddeling af foldere. Udover de mange foldere der er uddelt har jeg været rundt forskellige steder for at stå og tale med folk, jeg har deltaget i 14 valgmøder som publikum hvor jeg har stillet spørgsmål til en del af disse for også at gøre mig kendt, jeg har prøvet at tænke ud af boksen, hvordan jeg kunne tænke for at markere mig så folk kunne huske mig.

Det med beachflaget på en donkeyvogn har vakt stor interesse kan jeg fortælle. Har nogle idéer til andet næste gang hvis disse idéer kan realiseres. Herudover har jeg haft et par store bannere oppe også.

Desværre var jeg udsat for et leverandørsvigt for første gang i 13 år, og det ramte mig lige med valgplakaterne, idet der ellers var bestilt en større portion, som skulle være rundt i hele kommunen. Leverandøren har oplyst til mig at de er sat i produktion, men transportpapirer var forsvundet og dermed også hvor forsendelsen blev af. 

Endnu engang mange tak til jer, som vidste mig tilliden ved at stemme på mig - det varmede mig rigtigt meget.

hilsen Søren