About Me

Moin, her er Søren Malchow
Social entrepréneur og blogger

Følg mig når jeg deler mine beretninger og billeder. Måske er der også brugbare tips, som du kan bruge fra min færden. Det er kun lidt af det jeg oplever, jeg når at skrive her.
Livets udfordringer må siges at jeg har prøvet med det jeg har været igennem i min levetid. Nogle ville nok havde været knækket sammen af dette, men jeg har fået en stor indsigt i mange aspekter, som ikke kan købes for penge eller læses sig til denne viden.

Tilbage i 1991 ændrede en januardag livet for mig på dramatisk facon, idet jeg blev udsat som udlært og kun 24 år gammel for en arbejdsskade, der af læge blev negligeret. Men det blev som straten på noget nyt skulle det vise. Jeg blev taget med ind og har været med til at udvikle genoptrænings- og revalideringskoncept RevaFlev, der er en anderledes måde at genoptræne skadelidte på. 

Arbejdsskaden tog hårdt på min mor, og jeg mistede hende i 1997 efter en cancersygdom.

I 1998 står jeg i spidsen for en stor medlemsundersøgelse i Dansk FibromyalgiForening omkring fibromyalgi og arbejdstraumer.

Et par år efter møder jeg min hustru, hvor vi bliver gift på dagen hvor Brdr Olsen vinder det internationale melodigrandprix med wings of love.
About Me
Siden har vi fået tre dejlige børn, hvoraf de to har en sjælden genmutation. Da drengen blev konstateret med denne, var han den første i Danmark, så stod vi der, og vi besluttede tá grundlægge HandicapBarn, som er et netnærkssted for familier med handicappede børn,. 

Med den store viden vi har fået, har også gjort at jeg nu qua de mange erfaringer kan rådgive både om fysisk tilgængelighed men også om psykisk tilgængelighed. Der er faktisk meget få som tilbyder rådgivning om psykisk tilgængelighed
I 2017 valgte jeg så at stille op til byrådsvalget og det skete efter meget store overvejelser, for når man som os har tre børn så skal der også være tid både til dem og til politikken hvis jeg kom ind. 
About Me
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus quis malesuada massa, sit amet ullamcorper urna. Vivamus non porta mi, vel facilisis metus. Aenean et bibendum ipsum. Duis purus purus, congue ut lacus at, iaculis ultrices mauris. Morbi vehicula erat non metus hendrerit elementum. Aliquam mattis diam mauris, ac egestas eros semper vitae. Vivamus ut vestibulum dolor, vel condimentum libero. In hac habitasse platea dictumst. Phasellus diam justo, accumsan eu vestibulum vitae, efficitur commodo metus. Phasellus dapibus rutrum metus at vulputate. Maecenas tincidunt lorem non mauris luctus lacinia. Sed sit amet tincidunt purus. Praesent iaculis lectus velit, in tincidunt enim feugiat eget. Nam semper sapien lacus, nec malesuada massa rutrum euismod.

Seneste billeder i galleriet

Indimellem lægger jeg også lidt billeder op fra hvad jeg laver. Dem kan du finde i nedenstående gallerier. Har du et billede hvor jeg er på, er du også velkommen til at sende det til webmaster@malchow.dk, og hvis jeg kan bruge det her på siden, så tillader jeg mig at lægge det op.

malchow-neg.png
Social entrepréneur & blogger
med fokus på handicapforhold
og handicaptilgængelighed.
© 2023, Søren Malchow

Kontakt Info

Mobil 6089 6379       redaktion@malchow.dk

Search